Зеркало в полный рост, Венге 180х80

Oglinda Hollywood

Compania Lightroom este un producător de oglinzi pentru machiaj. Oglinzile pentru machiaj sunt realizate folosind o tehnologie unică și folosind materiale de cea mai înaltă calitate.


Toate oglinzile sunt realizate individual, la comandă pentru fiecare client! Proiectul este dezvoltat, iar materialul este selectat împreună cu clientul, iar dimensiunea exactă este determinată (până la ultimul mm)!


Oglinda pentru machiaj - este o pânză de oglindă cu sau fără cadru, în care este încorporată iluminarea funcțională sub formă de lămpi cu LED. Oglinzile pentru machiaj au fost utilizate inițial în industria filmului și s-au poziționat ca un instrument convenabil și practic! În prezent, oglinzile cu becuri sunt utilizate pe scară largă atât în ​​activitățile profesionale ale saloanelor de frumusețe, cât și acasă. Este important să alegeți produsul potrivit pentru a obține rezultatul scontat de la acesta. Câteva sfaturi pentru selectarea unei oglinzi de machiaj:


Tipuri de oglindă:


Oglinzile de machiaj sunt clasificate în funcție de caracteristici precum forma produsului, modul de instalare, tipul de becuri utilizate și, de asemenea, nuanța luminii! Conform metodei de instalare, produsele sunt împărțite în oglinzi de masă și montate pe perete.


Ce ar trebui să alegeți totuși?


Studiourile profesionale, saloanele de frumusețe, casele de modă preferă structurile masive de pereți. O oglindă mică în combinație cu o masă de toaletă este potrivită pentru amenajarea casei. În ceea ce privește forma și modelul, cea mai populară opțiune este oglinda pentru machiaj pe toată lungimea – aceasta oferă o vedere largă, crește vizual dimensiunea camerei, face camera mai luminoasă. Oglinzile mici, de diferite forme, cu sau fără rame, sunt un instrument convenabil pentru aplicarea machiajului, fără a ocupa mult spațiu. O oglindă cu becuri va deveni un accent elegant în designul spațiului personal.


Despre iluminare de fundal


Un set de becuri este inclus în prețul oglinzii. Iluminarea de fundal este unul dintre elementele principale care alcătuiesc oglinda pentru machiaj. Folosim becuri LED în oglinzi, aceste elemente consumă puțină energie și asigură cea mai naturală temperatură a culorii. Sistemul de iluminarte cu LED-uri se distinge și prin caracterul său practic, becurile sunt rezistente la umiditate și practic nu se încălzesc. Durata de viață de până la 50.000 de ore!


Puterea lămpii și temperatura culorii.


Folosim becuri de 7 wați, aceasta este puterea optimă pentru iluminarea uniformă a zonei de lucru!

De asemenea, puteți alege temperatura culorii lămpilor:

• Gălbui cald - 2900-3100 K.

• Alb neutru - 3900-4100K.

• Alb rece - 5500-6000K.


Tipuri de iluminare de fundal


Răsfoind catalogul pînzelor de oglindă pentru make-up artiști, veți constata faptul că becurile diferitelor suprafețe de oglindă sunt situate fie de-a lungul perimetrului, fie se aseamănă cu litera П (P) din limba rusă. Acest aranjament este făcut pentru a asigura iluminarea cât mai uniformă a obiectelor și a persoanelor situate în fața oglinzii. Dacă intenționați să atârnați oglinda pe perete, alegeți modele cu lămpi în jurul perimetrului. Dacă intenționați să puneți pânza pe masă, comandați modele cu lămpi situate în forma literei П (P) din limba rusă. Acestea nu sunt cu nimic mai rele, deoarece rândul de jos al becurilor a fost îndepărtat, astfel încât produsele cosmetice să poată fi puse pe masă în fața oglinzii.. Noi vă garantăm prețuri accesibile, livrare rapidă, garanție și reduceri!

КОНФИГУРАТОР
На сайте Вы найдете Конфигуратор зеркала, с помощью которого возможно самостоятельно сделать проект своего зеркала, выбрав нужный набор опций и размер изделия.
НАДЕЖНАЯ ДОСТАВКА ПО ВСЕЙ СТРАНЕ
Мы разработали упаковку, которая обеспечивает целостность зеркала во время транспортировки, а наш партнер, компания NovaPoshta, гарантирует быструю доставку зеркал по всей территории Республики Молдова!
% ИЛИ РАССРОЧКА!
Только у нас вы сможете приобрести любое зеркало в рассрочку (0%)! Уточняйте условия у менеджера
ВЫЕЗД НА ЗАМЕР
Если у вас возникли трудности с самостоятельным замером зеркала, наш специалист абсолютно бесплатно приедет на объект и проконсультирует вас на месте
РАЗМЕР НА ВАШ ВЫБОР ДО 2,5 М
Производим зеркала любого размера от самого маленького до огромного, шириной 2,5 метра. Закажи идвидуальный размер!
СВЕТОДИОДНАЯ ПОДСВЕТКА
Уникальная технология LED подсветки: световая зона изделия может быть выполнена в виде любого рисунка, который равномерно и ярко светится при толщине зеркала всего 24 мм. Каждый проект уникален, наш менеджер поможет подобрать/создать дизайн вашего зеркала.
СРОК СЛУЖБЫ 50 000 ЧАСОВ
Современная технология LED подсветки абсолютна безопасна и экономична. Света от зеркала будет достаточно для освещения ванной комнаты! Срок службы подсветки - не менее 50 000 часов постоянной работы.
БОЛЬШОЙ ВЫБОР ОПЦИЙ
Вы можете дополнить свое зеркало такими полезными опциями как: подогрев, сенсор, датчик движения, логотип, подсветка MultiColour. Создайте надпись (которая тоже будет светиться) на зеркале и улыбайся с самого утра ;)