Oglinda la comanda cu dimensiune individuala!

În compania noastră LightRoom puteți comanda o oglindă conform mărimilor dvs. și interiorului dvs. personal.


Oglindă Diamant (extra alb)
Oglindă Grafit
Oglindă Bronz
Oglindă în cadru din lemn
Oglindă în cadru din aluminiu (diferite culori)
Oglindă rotundă, ovală, în cadru metalic.
Senzor cu luminozitate reglabilă a luminii de fundal
Buton - senzor de mișcare (Porniți oglinda, chiar și cu mâinile ude)
Oglinzi cu sistem de încălzite, anti-aburire
Fațetă 5-20 mm
Oglindă în tehnica Sablare Artistică (aplicarea oricărui model).


Alegeți cea mai bună oglindă pentru dvs. Nu oferim produse standard. Producem ceea ce aveți nevoie, în funcție de comanda dvs. individuală.


Oglinzile pot nu numai să mărească vizual spațiul, ci și să ofere o anumită imagine camerei. Chiar și o cameră mică și întunecată, fără ferestre, va deveni mai mare și mai luminoasă dacă îi adăugați o oglindă iluminată - testat de clienții noștri!
Avantajul nostru este că nu vindem doar oglinzi, avem propria noastră producție și o abordare individuală a fiecărui client. Adică, oricare dintre imaginațiile voastre se poate împlini și vom fi bucuroși să vă ajutăm în acest sens!


Sfaturi pentru utilizarea oglinzilor în camere diferite


Hol. O soluție perfectă pentru hol este o oglindă cu iluminare de fundal cu LED-uri pe toată lungimea. Pentru iubitorii de selfie-uri, Oglinda pentru machiaj cu becuri este perfectă! Puteți selecta din modelele din catalog.

Camer pentru copii. Pentru camera pentru copii, se aleg oglinzile cu sablare artistică. Dacădoriți să vă mulțumiți copiii - comandați o oglindă cu iluminare.
Baie. Oglinda LED cu iluminare de fundal este alegerea perfectă pentru organizarea iluminării băii. Aceste oglinzi sunt cele mai convenabile pentru aplicarea machiajului, îngrijirii pielii și
bărbieritului. Este incomod să priviți într-o oglindă plină cu aburi după duș? Prin urmare, vă sugerăm să instalați o oglindă cu sistem de încălzire, care este amplasat în partea din spate a
oglinzii, care protejează oglinda de vaporii de apă.