Logo sau inscripție pe oglindă

Logo sau inscripție pe oglindă


Creați o inscripție sau un logo unic pe oglindă care, de asemenea, va străluci și vă va încânta de fiecare dată. Inscripția poate include absolut orice, orice dimensiune și font. Cel mai adesea, pe o oglindă retroiluminată se realizează o stemă a familiei, inscripții motivante sau un desen.

Nu știți cum să treziți interesul copilului dvs. în spălarea mâinilor după ieșirea în stradă sau chiar spălarea feței și a dinților? Avem o soluție! Lăsați copilul să aleagă un desen al personajului său preferat dintr-un desen animat sau film, iar noi îl vom aplica pe oglindă.


Pentru saloane de înfrumusețare și alte comerțuri


Căutați să măriți gradul de recunoaștere a mărcii sau v-ați săturat să cereți clienților să vă eticheteze pe rețelele sociale? Transmiteți Vă logo-ul în format de în grafică vectorială și îl vom plasa pe oglindă! Testat în practică! Când un client face o fotografie în oglinda dvs., logo-ul va fi prezent deja pe fotografie.


Comandați o oglindă în valoare de peste 3000 de lei și primiți o inscripție cadou. Pentru detalii, contactați managerul!